1. Ure giver dig et mere klassisk look

Et hurtigt blik i retning af dit håndled er en meget classier måde at holde styr på tiden i løbet af en dato eller et møde. Ikke at nævne, hvor uhøfligt, det ser ud til dine kammerater, hvis du trak telefonen under en samtale.

2. Ure er funktionelle

Enhver genstand inspireret af militæret har en funktionel anvendelse. Armbåndsure inkluderet. Armbåndsure blev første gang brugt i det 19. århundrede af militæret til at synkronisere manøvrer under krigen. Siden da har specialiserede ure blevet brugt i dybet af havet ved dykkere og højt oppe på himlen ved piloter. En af de store fordele ved et ur – især over en smartphone – er, hvor længe det kan fungere i marken.

Find dit nye herreur her hos Watchprices.dk

3. Urets Signal

komplimenter. Rækken af acceptabel smykker til en mand er begrænset. Mange mænd vil kun blive set med tre vigtigste tilbehør der dekorere deres håndled – et flot ur, et par stilfuld manchetknapper, og en enkel vielsesring, hvis de er gift. Du kan vise din sans for stil ved at have et kvalitet ur. Kald det hvad du vil, et kvalitets luksus ur er en mands svarende til forlovelsesring.

4. Urets håndværk

Et armbåndsur er mere end en tidtager. Det er et symbol på tradition og historie indkapslet i et udstyrsstykke med ekstrem håndværk. Ikke mange mænd indser, at de er iført kunstværker på deres håndled. Nogle urcases har fire håndværkere arbejder på et ur i flere måneder – designe komplekse stykker af teknologi i hånden. Håndværk er en af grundene til, at nogle ure koster 300-600 kr. og en anden som koster 1000-5000 kr. eller andre som koster over 10.000 kr.

5. Ure kan være et flot arvegods

Ikke alene er et ur en indbegrebet gave – det er indbegrebet af arvestykke. Ligegyldigt hvad din filosofi er på slutningen af livet, kan vi alle være enige om, at mennesker kan leve igennem minderne om dem, der kendte dem. At eje ure fra en anden tidsalder er en erindring om mennesker, der levede før dig. Under deres ure leder tankerne hen på dem, i en rigtig måde. De bar de samme ure, der viser tegn på brug, omsorg og kærlighed.

Find dit næste herreur her: herreure 2019

Find dit næste dameur her: dameure 2019

Categories: Blog