Om WatchPrices

Velkommen til WatchPrices din guide til dit nye ur. Vi vil fremover være din vej til dine kommende ure! Ved hjælp fra os, så vil du komme til at spare mange penge på dine ure. Vi vil nemlig finde de ure du søger til den billigste pris. Vi arbejder kun med ure og det tilbehør som kan forekomme. Ved at vores fokus er på ure, så giver vi dig en nem, sikker og hurtig handel. 

 

Endnu engang velkommen til WatchPrices.

Facebook

Facebook profil kommer snart!

Instagram

Instagram profil kommer snart!

Vores historie

WatchPrices er opbygget med passion for ure og tiltro til at vi kan hjælpe hinanden med at få det bedste ur til den rigtige pris. WatchPrices blevet til i år 2019, hvor vi ville arbejde med ure igen. Men idéen om at sælge ure igen, var ikke på sin plads. Vi ville gerne hjælpe hinanden samt arbejde med kendte uremærker, som Seiko, Daniel Wellington, Tisso, MICHAEL KORS osv. Eftersom vi kender en del til ure, så fandt vi ud af at vi kunne hjælpe andre med at finde det rette ur til dem. WatchPrices er din guide til dit næste ur, om det så er et løbeur eller et selskabsur. 

Hos WatchPrices bliver ved med at få nye ure, så du kan finde dit drømme ur indenfor få minutter. Vores brede sortiment vil gøre dit køb meget nemmere. Idéen bag WatchPrices er at gøre købet nemt, sikkert og hurtigt. Vi har udvalgt de bedste urforhandler fra Danmark, så du trygt kan købe et ur online. Vores partner er autoriserede forhandler og e-mærket, så du rolig kan handle hos dem. Vi vil løbende få nye partnere og det vil betyde, at vi vil få nye ure hver uge. WatchPrices vil derfor også løbende blive opdateret for at gøre dit køb nemt.