Viser 1–12 af 67 resultater

Dameure

Hvis du er på udkig efter et flot og elegant dameur, så kan du igennem WatchPrices.dk findet det fra de mest kendte brands lige nu. Vi har et stort udvalg af ure og så sammenligner vi med vores forskellige partner, så du kan vælge den helt rigtige pris. Her på siden med dameure kan du finde de nyeste og mest populære dameure i Danmark lige nu. Vores udvalg vil hele tiden blive større og større, du vil derfor kunne se forandringer hele tiden. 

Vi har dameure til enhver smag

Som vi ved så ønsker kvinder ikke sig et ur som kan vise tiden, nej det er ligeså vigtigt at dameuret er moderne og har et design som passer til tøjet eller til en bestemt begivenheden. 

Det gør ikke noget at man er kræsen, når man skal køber et nyt dameur. Derfor har vi valgt at sammenarbejde med så mange forskellige forhandler som overhovedet muligt, ved at sammenarbejde med flere så får vi også mange flere ure. Vores brede udvalg kan hjælpe dig med at finde dit nye ur hurtigere og nemmere. Ikke nok med at det er nemt, så hjælper vi dig også med at finde det billigste dameur på markedet. Vores udvalg er i alle tænkelige designs og materialer, så du vil altid kunne finde noget til din smag. 

Når man køber ure, så er der ingen grund til at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Da der findes så mange billige dameure som har en god kvalitet, så du kan sagtens købe 2 billige dameure til 1 urs pris. Du vil derfor kunne vælge to forskellige ure til nærmest ingen penge, og stadig have en kvalitet som er god. Hos os vil du kunne finde dameure som kan koste helt ned fra 300 kroner, som stadig har en god kvalitet og som er solgt ved en autoriseret forhandler, du vil derfor være i gode hænder.

Vores brede udvalg bliver hele tiden udvidet, så du altid vil kunne finde de nyeste og mest populære dameure, som følger tidens trends og som kan findes til fornuftige priser ved hjælp af os.

Danmarks bedste priser på dameure

Hos WatchPrices.dk hjælper vi dig med at finde de bedste priser på dameureherreure og tilbehør til ure, ved at sammenlign priserne fra de forskellige forhandler online. Vi opdatere hele tiden vores side, så du kan se den reelle pris, som forhandlerne har lige nu. Vi har billige dameure, billige herreure og billigt tilbehør til ure, udover dette så har vi også ure til en højere prisklasse, som kan findes under de forskellige kategorier. 

Herreure

Herreure er ofte større I designet end dameure og designet er oftest med lige linjer og dæmpet farver. Ved dameuren er der ofte diamanter og andre former for sten. Herreurene har typisk en størrelse mellem 38mm til 45mm, men det svinger meget med tiden. I 50erne og 60erne var en typisk størrelse på et herre-ur 36mm, hvor nu om dage kan de størrelser komme i dameure. 

I forhold til størrelsen, så er en anden ting vigtig når man køber et herre ur. Hvilket ur man har brug for eller hvad man skal bruge uret til. Hvis du er på udkig efter en hverdags ur, så er et sports ur et meget godt valg. Dette skyldes at uret er utrolig holdbar og kan modstå en masse modstand. Du vil ikke skulle tænke på vind og vejr, da de fleste sports ure både vandtæt og lavet af materialer som kan modstå en masse. Udover disse sports ure, så er dykkerure begyndt at blive meget populært. Dette skyldes urets utrolig mange features og urets holdbarhed. Disse er blandt nogle af de utrolige populære herreure som findes i danmark. Hos WatchPrices vil vi gøre vores bedste for, at få så mange forskellige ure på vores side som muligt. Vi vil hjælpe dig med finde dit næste herreur. 

Fine og elegante ure

Hvis du er mere til dine fine og elegante ure, som kan bruges på kontoret eller til en aften ude i byen, så er du kommet til det rette sted. Vi har utrolig mange fine og elegante ure, og vi bliver ved med at udvide. Herreurene som er fine og elegante er oftest tynde og mindre i diameteren. Dette skyldes så det kan bæres under skjorten uden problemer. Urene er klassiske og meget enkle. Urene man ser tit i denne kategori er ure som er designet med en guld case med sort læderrem. Disse ure kan også bruges som den perfekte gave til en arbejdspartner eller fødselsdagsgaver. 

Udover alle disse herreure så kan dit ur også være en god investering. Mange køber herreure som en investering og dette skylde at prisen på nogle af de mest populærere herreure stiger hele tiden i prisen. Ure som er en god investering kunne være ure som Rolex, Omega, Breitling etc. Dette skyldes at prise for et brugt ur ikke falder så hurtigt som det ville ved ur til 500kr.