Grand Frank Montpellier Blue Chronograph

DKK1,395.00

Beskrivelse

Svenske Grand Frank har skabt et unikt brand som i den grad appellerer til kundernes personlighed og individualisme. Grand Frank har sat moden på spidsen ved at kombinere elegance og farvevalg. Resultatet er enestående og urene er blevet så populære at flere ure-entusiaster har spået Grand Frank en stor fremtid.

Montpellier-serien med Chronograph i et utal af farver har været nyskabende i bestræbelsen på at lave et tidsløst design. Uret kan fås i mange forskellige farver og ens for dem alle er, at de fremstår helt unikke. Urent er håndlavet og har en smuk brun læderrem fremstillet i krokodille skind og en rustfri urkasse i guld som komplementerer det brune skind. Urskiven har krystal kvartsbevægelse og en unik blå farve som matcher remmen og giver et velbalanceret og elegant ur. Uret har tre kronografer i hvid som har datoanvisning, stopur-funktion og sekundviser.

Grand Frank har ligeledes produceret super fede armbånd som komplementerer deres ure helt fantastisk. Derfor har vi et stort udvalg af både Grand Frank ure og armbånd.