Tommy Hilfiger 1781950

DKK995.00

Beskrivelse

Tommy Hilfiger designer og producerer ure i meget høj kvalitet. Urerne er designet af det ikoniske modehus Tommy Hilfiger, som blev stiftet af Thomas Hilfiger i New York. I dag er Tommy Hilfiger et af verdens største modehuse. De er kendt for deres moderne design, som ofte er inspireret af nutidens trends.

Tommy Hilfiger 1781950 er et moderne dameur til den modebevidste kvinde, som ønsker at skille sig ud. Uret er designet med udgangspunkt i elegante og rene linjer kombineret med en simpel urskive.. Model 1781950 har en lænke i rustfritstål med en guld toning. Urskiven er udført i en stål farve med elegante markeringer. Dette flotte dameur fra Tommy måler 34 mm. i diameter. Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM).

Tommy Hilfiger er indbegrebet af design og kvalitet. Modehuset er i dag et af verdens største, og producerer herremode i den højeste kvalitet. Når du køber et Tommy Hilfiger ur hos Ditur.dk kan du være sikker på, at du har et originalt ur med 2 års world-wide garanti. Ditur.dk er autoriseret forhandler og kan levere Tommy Hilfiger ure med dag-til-dag levering og prisgaranti.