Apple Watch

Hvis du har haft øje med et Apple Watch i et stykke tid, er du sandsynligvis begejstret for at få fat i det nye Apple Watch Series 6, der erstatter Series 5 som det nye flagskib. Inden du rammer den købsknap og brænder hul i lommen, vil du måske stoppe og overveje dine muligheder først.

Vi forstår det. Det lyder lettere at bare få den nyeste model for at sikre, at du får det bedste af de bedste smartwatches. Når alt kommer til alt er det en hårdere beslutning at vælge den rigtige model til dig.

Men her er sagen: bare fordi Series 6 har de fleste funktioner, betyder det ikke, at det er den bedste værdi for dine penge.

Vælg det rigtige Apple Watch

Det nyeste og bedste Apple Watch er Apple Watch Series 6. Det har et fantastisk design og en lysere skærm, der altid vises. Det er ikke den største opdatering i serien 5, men de små ting gør en forskel.

Apple sælger også stadig Series 3, og på trods af at de ser ret ens ud, er der mange forskelle mellem Series 3 og Series 6 ure – ikke mindst prisen, da Apple Watch Series 3 nu kan afhentes til en meget rimelig pris, gør det til en af ​​de allerbedste Apple Watch-tilbud rundt.

Vælg dit Apple Watch og sammenlign prisen

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”apple watch” limit=”12″ columns=”4″ orderby=”price” order=”asc”][/fusion_woo_shortcodes]
Se alle ure fra Apple her

Er der forskel på Apple Watch serie 6 og serie 5?

Æstetisk anses Series 6 og 5 for at se bedre ud. De har en 30% større skærm og er tyndere med flere metalliske farvemuligheder, en højere højttaler, en keramisk bagplade, der er beregnet til at øge modtagelsen og den nye digitale krone med haptisk feedback, som bruges til at navigere i urets funktioner.
En anden stor forskel er, hvad der er inde i ure. Series 6-en har en S6 64-bit dual-core processor og er massivt hurtigere end S3-processoren i Series 3 Apple Watch. Den leveres også med en anden generations optisk hjertesensor, en elektrisk hjertesensor og iltmonitor i blodet, så den kan gøre en hel del mere sundhedsovervågning inklusive EKG-test.

Der er dog også mange ligheder, som det er værd at overveje, hvis du ikke er helvede med at have den nyeste model og leder efter ekstra værdi for pengene.

Hvilken størrelse skal urskiven være?

Når du har valgt mellem de to tilgængelige modeller (serie 1 og 2 er ophørt), skal du overveje, hvilken størrelse af urskiven du foretrækker (der er to valg), og om du vil have det til at have mulighed for at foretage opkald via dit telefonnetværk, da mobilforbindelse har en pris.

Standard GPS-ure er billigere (dog ikke så billige som de bedste billige smartwatches), mens de mobile ækvivalenter i alle tilfælde er $ 100 dyrere. Så hvad får du for pengene? Den seje evne til at foretage telefonopkald fra dit ur takket være et elektronisk SIM-kort inde i GPS + Cellular-modellerne.

Ud over den højere pris på selve uret får du ekstra driftsomkostninger til dataforbrug og netværksgebyrer, så det er umagen værd at overveje, om du virkelig vil have denne funktion.

Men hvis du er en person, der har deres telefon med dem hele tiden, vil du sandsynligvis plumpe efter de billigere GPS-versioner og gemme dine øre.

Sidst men ikke mindst vil du have dit ur til at se godt ud, og der er mange beslutninger at tage. Urets krop kommer i aluminium, som er den billigste løsning eller rustfrit stål, med mange farver og materialer at vælge imellem til stropper. De dyreste muligheder er lavet af titanium. Der er endda tilbud fra Nike og luksus modehuset Hermès.

Apple Watch Serie 6

Apple Watch

Årsager til køb

 1. Fremragende design (og nye farverige modeller)
 2. Fantastiske sundhedsfunktioner, herunder EKG og blodsyreovervågning
 3. Omfattende fitnessmuligheder
 4. Altid på skærmen er dejlig
 5. Hurtigere ydeevne
 6. Lysere skærm

Årsager til at undgå

 1. Stadig ingen Android-support
 2. Ingen gennembrud i batteriets levetid

Apple Watch Series 6 er ikke kun det bedste tilgængelige Apple Watch, det er markedets bedste smartwatch. Det tager alt, hvad der var fantastisk ved Series 5 – stilfuldt udseende, gode fitnessfunktioner, potentielt livreddende sundhedsværktøjer, smarte meddelelser og apps – og formår at forbedre det. For iPhone-ejere med de penge, de skal bruge, er det utvivlsomt det Apple Watch, du skal købe.

Hvis du allerede har Apple Watch Series 5, kan du dog springe denne model over. Series 6 er naturligvis bedre end Series 5, men de nye funktioner er ikke transformative nok til, at vi kan anbefale opdateringen. Hvis du har en Apple Watch Series 3 eller Series 2, kan du dog overveje at opgradere.

Så hvad er nyt i Apple Watch Series 6? Friske stand-out muligheder inkluderer fire nye farver: Grafit rustfrit stål, (PRODUKT) RØD aluminium, guld rustfrit stål og det blå aluminium, vi har brugt.

Derefter har du med hensyn til funktioner fået en iltmonteringsmulighed for blod – ellers kendt som SpO2-teknologi. Dette gør brug af en ny rød lyssensor, der overvåger farven på det blod, der reflekteres tilbage, og dermed niveauet af ilt i det. Disse aflæsninger overføres automatisk til Apple Health-appen og kan hjælpe dig med at gøre dig opmærksom på eventuelle sundhedsmæssige problemer såsom søvnapnø, astma og hjertesygdomme.

Serien 6 kan også prale af Apples helt nye sjette generation S6-chip, som låser op for en række præstationsfunktioner. Det vigtigste er, at det nu er 20% hurtigere end det i Series 5-uret, hvilket bringer et 2,5x boost i lysstyrken, der altid er på, i dagslys og et 18-timers batteri, selv med kravene fra SpO2-aflæsninger om natten.

Endelig er der også en ny altid tændt højdemåler, som holder styr på den højde, som du går eller løber, eller hvis du f.eks. Klatrer på nogle grimme trapper. Det hjælper med at træne dit rigtige aktivitetsniveau mere præcist.

Se alle Apple Watch Serie 6

Apple Watch SE

Årsager til køb

 1. Hurtig og nemt at bruge
 2. Behageligt, bærbart design
 3. Klar og lys skærm
 4. Fantastiske sundhedsfunktioner i baggrunden
 5. Fremragende fitness tracking generelt

Årsager til at undgå

 1. skærmen er ikke altid tændt
 2. Sleep tracking er mindre godt
 3. Ingen ilt eller EKG-sensorer

Apple Watch SE er en virkelig fremragende smartwatch, der er ingen tvivl om det. Hvor Apple har skåret ned for den mere budgetpris, vil du ikke bemærke det væsentligt i almindelig brug. Det føles som en fuld Apple Watch-oplevelse med alle de fordele, der bringer komfort, fitnesssporing og sundheds- og sikkerhedsfunktioner … til iPhone-brugere. Som altid behøver Android-brugere ikke at ansøge.

Hvis du kigger på dit første Apple Watch, får SE en rigtig stærk anbefaling fra os. For dem, der kan bruge det ekstra over omkostningerne ved Apple Watch Series 3, vil du være meget glad for, at du gjorde det – det er bedre på alle måder, fra skærm til design til sensorer til at være mere fremtidssikret takket være sin hurtigere processor. Det er også vigtigt at bemærke, at disse oversættes til bedre sundhedsfunktioner, herunder mere nøjagtig hjertsensing (vigtigt for detektering af uregelmæssigheder) og falddetektering, som Series 3 ikke har.

Hvis du ser på at opgradere et ældre ur, udgør SE en god erstatning for alt fra Series 3 (hvis du især købte det ved lanceringen) eller tidligere. Selvom kernen i oplevelsen er den samme, vil det stadig føles som værdig opgradering takket være alle de ting, vi nævnte ovenfor.

For dem på Apple Watch Series 4 eller nyere repræsenterer SE ikke en ønskelig erstatning, men det er ikke den, den er designet til.

Se alle Apple Watch SE her

Partner: