Citizen ure

CITIZEN er et ur-selskab, der gør alle sine fremstilling in-house, fra udviklingen af individuelle ur komponenter til den endelig samling. CITIZEN har forretninger i over 130 lande verden over og går bestemt ikke ned på kvalitet. Prisen er hellere ikke til at klage over.

Citizen er grundlagt i 1918, og har brugt et århundrede på at udvikle innovative teknologier og opbygge sine færdigheder som en fremstilling i sit forsøg på at udforske essensen og uendelig potentiale af uret

Find dit Citizen ur her

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”citizen” limit=”24″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”][/fusion_woo_shortcodes]
Se alle ure

Partner:

Citizen – Ure – et stærkt brand

Citizen er den største urproducent og urproducent i verden med to hovedkonkurrenter SEIKO og CASIO. Siden grundlæggelsen i 1918 har virksomheden løbende sat standarder i urverdenen. Navnet CITIZEN har en meget speciel betydning. Dette er for at udtrykke, at ure er overkommelige for alle (ligner Volkswagen). Derudover er CITIZEN Watch en af ​​kun tre japanske producenter, der også specialiserer sig i fremstilling af mekaniske bevægelser. Fremstillingsure imponerer takket være den vellykkede kombination af robuste materialer, præcis teknologi og slående design. Dette er også en af ​​grundene til, at urbevægelser også er efterspurgte hos andre urmærker. Alle disse urbevægelser, der ikke er fremstillet til virksomhedens egne ure, bærer navnet MIYOTA.

Eco-Drive solure uden batterier, som CITIZEN kun har produceret i årevis, er særligt miljøvenlige. For sportsentusiaster er Promaster ure særligt velegnede, som er specielt designet til aktiviteter i luften, i og på vand og på jorden. De moderne radiostyrede versioner – eller nu via GPS-satellit-signal – er et andet eksempel på brandets innovation og maksimale pålidelighed. Men selv dem, der stoler på elegance uden en masse “dikkedarer” med et ur, finder de rigtige armbåndsure til deres behov med de grundlæggende modeller. I 1970 skabte det japanske urfirma historie med verdens første ur med en titankasse. Dette indvarslede en ny æra i urindustrien. Super Titanium er SUPER HARD + SUPER LIGHT (5 gange hårdere og 40% lettere end rustfrit stål). Med Super Titanium-serien har mærkevareproducenten også de rigtige urmodeller til folk, der er særligt aktive inden for sport, som ved, hvordan man imponerer med maksimal stabilitet og funktionalitet i ethvert vejr og udfordring. Ingen behøver at gå på kompromis med et ur, alle finder ikke kun urmodeller, der opfylder deres egne krav, men lader også næsten alle muligheder være åbne med hensyn til farve, kasse, urskive og armbånd. Med så mange målgrupper er det ikke overraskende, at urfirmaet har sine egne virksomheder i Tyskland (det europæiske hovedkvarter er i Hamborg) og Schweiz og arbejder i mere end 100 lande over hele kloden. Siden starten har mærket været tro mod sin bedre start nu-tro på, at uanset hvem du er eller hvad du laver, kan du altid gøre noget bedre – og nu er det tid til at starte. Ud af denne overbevisning blev teknologier opfundet og forbedret, og ud over det blev urets fremtid undersøgt, såsom den lysdrevne Eco-Drive-teknologi Your Content Goes Here

Citizen modeller

Citizen: Stort udvalg af ure med et slående design

Eco Drive, Promaster, sports-, sol- og radiostyrede ure: Leder du efter et robust ur med præcis teknologi? Så er du garanteret at finde det, du leder efter hos CITIZEN. Et ur er mere end bare et ur. Det er længe siden blevet et moderigtigt tilbehør og en uundværlig hjælp i hverdagen. Vi tilbyder dig et særligt stort udvalg, så du kan finde det ur, der bedst passer til dine behov. Uanset om du vil dykke dybt med dit ur, flyve højt, køre hurtigt eller bare vil se godt ud – et ur kombinerer alt. Uanset hvilket ur din beslutning er truffet, vælger du helt sikkert førsteklasses materialer såvel som den bedste ydelse og funktionalitet, pakket i et unikt design med et smukt timinginstrument.

Citizen Eco Drive

Eco-Drive-modellerne er meget miljøvenlige, når det kommer til elektricitet. Kvartsuret får den elektricitet, det har brug for fra en indbygget solcelle, men også afhængigt af modellen fra varme og bevægelse. En batteribytte er derfor overflødig med Eco-Drive modellerne fra CITIZEN. Enhver, der tror, ​​at opspareren med dette ur bliver nødt til at undvære tidsvisning i mørket, tager fejl. For selv når solen ikke skinner eller allerede er gået ned, kan du altid holde øje med tiden med et Eco-Drive fra CITIZEN. Og selv efter lange ophold i skuffen behøver tiden ikke at indstilles igen med et Eco-Drive. Takket være den energibesparende funktion kører bevægelsen fortsat i baggrunden, men hænderne stopper. I modsætning til i eventyr har CITIZEN Eco Drive ikke brug for et kys for at vågne op, men et minut med sollys eller kunstigt lys.

En meget speciel model er Eco-Drive Thermo, der bruger temperaturforskellen mellem miljøet og bærerens kropstemperatur til at generere energi. Alle Eco-Drive-modeller har en ting til fælles. Den genopladelige hukommelse inde i uret indeholder ikke skadelige metaller. Hele fremstillingsprocessen udføres også uden forurenende stoffer. Den verdensomspændende udbredelse af Eco-Drive ure viser, hvor fremtidsorienteret denne idé er, især med hensyn til dens bæredygtighed.

Citizen Eco drive
Citizen Promaster

Citizen Promaster

Selv navngivningen af ​​disse dykkerure Promaster antyder gigantiske dybder. Det er ikke kun de gigantiske dybder, der gør indtryk, men også de mere end 50 års erfaring inden for det professionelle dykkerure. Promaster-serien overbeviser derfor ikke kun hobbydykkere, men også politidykkere, der ikke vil gå glip af dette ur med dets forskellige funktioner, Eco Drive-teknologien og den enestående ydeevne. Nøjagtigheden af ​​Promaster anerkendes også over hele verden. Takket være sin høje modstandsdygtighed tåler en Promaster ikke kun 20 bar vandtryk, men også fald, bump eller endda rykkende bevægelser – takket være titaniumhuset og den ekstra tykke safirglas. Funktionaliteten forbliver ikke desto mindre præcis – der er ikke plads til kompromiser. Der er sandsynligvis ikke noget dyk, som et Promaster-ur ikke ville overleve – dybe dyk såvel som natdyk. Uret er klargjort og klar til alt. Radiostyring kan findes i en Promaster såvel som en lommeregnerring til beregning af flyvedata. Det ædle design, det slidstærke materiale og sikkerhedsfolden er næsten en selvfølge i et Promaster-ur. Det samme gælder for 24-timers visning, dybde og højdemåler, stopur, kalender, dobbelt tid og visning af dato og ugedag. Og selv dem, der ikke ønsker at udforske havenes gigantiske dybder med deres dykkerur, er godt udstyret med en Promaster til forretning, fritid eller andre sportsgrene. Dykkeruret, som er perfekt til professionelle dykkere og amatører, er også meget populært blandt klatrere, surfere og svømmere. Maksimal belastning kræves ikke kun i havets dybder!

Citizen Super titanium

Selvom titanium giver en følelse af frihed på håndleddet på grund af dets lethed, er det takket være titanium-teknologien, som er omkring fem gange mere elastisk end for eksempel rustfrit stål. Stødmodstand og hårdhed kombineres med CITIZEN Titanium med den højeste komfort på grund af sin lave vægt, selv med sportslige eller fysiske udfordringer. Da den banebrydende rolle i titanium ure endnu ikke var tilstrækkelig, har virksomheden perfektioneret disse ure siden 1970’erne, således at det anvendte titanium blev “Super Titanium”. Og hvordan kunne det være ellers, med CITIZEN Titanium kan du vælge mellem meget forskellige designs og materialer – rustfrit stål, sort eller farvet – individuelle ønsker bliver næppe opfyldt. Der fås også et titanium armbåndsur, der passer til din smag.

Citizen Super titanium

Søg efter dit ur lige her