Daniel Wellington

Her kan du finde det ur som du ønsker dig! Vi har et udvalg hvor uret er på tilbud.
Spar penge på dit næste Daniel Wellington ur i dag.


Vælg ur


[PFV query=”Daniel” feed=”https://www.partner-ads.com/dk/feedudtraek_hent.php?dl=0&rid=6345″ sorting=”productsprice” exclude=”bracelet” template=”template3.tpl” newlineafter=”3″ limit=”666″ buttoncolor=”#dd9933″ buttonbordercolor=”#dd9933″]

Om Daniel Wellington

OM DANIEL WELLINGTON

Slank, elegant og iøjnefaldende endnu uden alt for mange dikkedarer; Dette er, hvordan vi bedst kan beskrive Daniel Wellington ure. Nylon og læder dominerer som gør guld og sølv accenter på en elegant ur. Daniel Wellington ure ikke kun har et meget specielt design, men hvad der gør dem endnu mere speciel er historien bag denne samling.

Der er en interessant historie bag Daniel Wellington ure. Mærkets grundlægger og chefdesigner er Filip Tysander, der på en af sine rejser mødte en bemærkelsesværdig britisk herre ved navn Daniel Wellington. Han bar tidløse, stilfulde ure med NATO stropper (hårde lærred bands ofte brugt af den britiske flåde). Denne mand var sådan en inspiration for Filip, at han besluttede at designe sine ure i stil og personlig smag af både Daniel og sig selv. Resultatet: den ultra slanke Daniel Wellington ure med særlige, udskiftelige stropper, der ser godt ud med hvert outfit.

DANIEL WELLINGTON KOLLEKTION

Den særlige samling af Daniel Wellington ure sælges af Brandfield består af en omfattende linje for både mænd og kvinder. Hvert ur udstråler klassisk elegance. Designene er ofte farverige takket være lærredsstropperne, der er inspireret af NATO. Disse urstropper er det, der giver Daniel Wellington se sit sporty, moderne og preppy udseende. De forskellige farvekombinationer giver dit Daniel Wellington ur det unikke udseende, hver gang. Det er nemt at skifte urstropper, du kan ændre lærredsremmen til en læderstrop til forretningsmøder eller særlige lejligheder. Stropperne fås også i forskellige farver.

Både herre- og damedesign er elegante med et funktionelt design. Perfekt til enhver lejlighed. De passer også perfekt sammen med den nuværende tendens til minimalistisk ure. Et stigende antal mærker har tilsluttet sig denne tendens, såsom Rosefield ure, CLUSE ure, Olivia Burton.