Garmin ure

Hvis du søger et ur fra Garmin, så kan vi hjælpe dig med finde det du søger til den billigste pris! Alle de ure vi finder, er til den billigste pris lige nu online.

Det behøver ikke være svært at vælge det bedste Garmin-ur, da vi har samlet de allerbedste muligheder for alle brugere – uanset om du er en erfaren landevejsløber, bare at komme ind i regelmæssig træning eller elsker at ramme stierne i weekenden. Hvis du lige er startet ud, kan du overveje Garmin Forerunner 30 for eksempel, mens alvorlige atleter kan vælge Garmin Fenix 6.

Der er mange, mange andre store Garmin ure til at overveje, og for hver af dem har vi inkluderet en oversigt, en specs liste, og de vigtigste gode og dårlige punkter, så du nemt kan indsnævre mulighederne.

I sidste ende bør du ikke gå for galt med nogen af Garmin ure nedenfor, men for et nærmere kig på nogen, sørg for at klikke sig igennem til vores fulde anmeldelser.

Og hvis du ikke er solgt på nogen af Garmins output, skal du gå over til vores bedste smartwatch eller de bedste løbende urvejledninger til andre muligheder. Åh, og vend tilbage regelmæssigt, fordi vi vil opdatere alle disse vejledninger, når nye kandidater opstår.

Garmin løbeure

Domineret af Forerunner-serien – Garmins løbeure handler ikke kun om at køre. De fleste vil spore andre former for sport – herunder cykling, pool svømning og åben cardio. Alle virksomhedens fitness ure er nu vandtæt, også.

Kort sagt, Forerunner serien er enorm. Jo dyrere uret generelt betyder større batterilevetid, mere avancerede analyser baseret på puls og evnen til at gemme / lytte til musik.

Partner:

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”garmin” limit=”24″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”][/fusion_woo_shortcodes]

Find et Garmin ur her

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”Garmin ur” limit=”24″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”][/fusion_woo_shortcodes]
Find flere smartwatches her

Garmin ur – modeller

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Den Forerunner 45 bygger på alt det gode arbejde Garmin gjorde med de 35, stadig pakning masser af funktioner til en temmelig stor pris. Den fås nu i et rundt design, der fås i størrelserne 39 mm og 42 mm. Du får den samme transfleksive skærm, som du får på alle Garmins ure, vandmodstand op til 50 meter dyb (men ingen svømmesporing) og en pulsmåler, der burde være god for de fleste.

Det Android- og iOS-venlige sportsur fokuserer sine sporingsevner på løb og cykling, der tilbyder fuld satellitkortlægningssupport og kernemålingerne samt nogle avancerede målinger, såsom VO2 Max. Smartwatch-funktioner omfatter anmeldelsessupport, mens Connect IQ-kompatibilitet kun omfatter at bringe urskiver til entry level watch.

Hvis du er ny til at køre og ikke ønsker at bruge store, forerunner 45 (eller mindre 45S) er den ene til at gå efter.

Garmin Forerunner 35

Forløberen 35 er blevet opgraderet i form af Forløberen 45. Men du kan stadig købe det, og det er stadig værd at overveje for første gang løbere – især på bund priser. Kyndige købere kan få fat i en Forløber 35 for mindre end £ 120, og vi kan se appellen.

Ideel til begyndere, sofa til 5k-ers og dem, der ønsker lidt mere info om deres regelmæssige kører uden at blive overvældet af data, det har også aktivitet sporing, bygge bro over kløften mellem en billig tracker og en alvorlig sports ur.

Det pakker i alle de nøgne essentials for løbere: afstand, tempo, tid, kalorier, splits og en optisk pulsmåler. Plus, det leverer også smartphone meddelelser til dit håndled.

Alt hvad du behøver, hvis du er en rekreativ løber, der bare ønsker at holde styr på, hvor langt og hurtigt du har gået. Og det gør endda smartwatch meddelelser og bedre end grundlæggende fitness tracking, herunder sporing hvile puls.

Så hvad får du ikke? Der er ikke en bred vifte af andre sportsgrene – bare løb, svømning og cykling – og dataene er enkle. Du får ikke indsigt i træningsbelastning, effekten af sessioner eller gendannelse. Også ting som kadence er ude, så godt. Men hvis du tænker på at bevæge sig ud over sporing kører på din telefon, dette er det næste skridt op.

Garmin Forerunner 35
Garmin Forerunner 245 Musik

Garmin Forerunner 245 Musik

Forerunner 245 Music er den naturlige efterfølger til 235, som netop blev sat ud på græs (og er blevet grundigt afvist af Forløberen 45). Det sporer stadig løb, cykling, svømning og cardio – takket være dens 5ATM vandmodstand. Men Forløberen 245 tilføjer nogle alvorlige nye funktioner – og er fast en mid-range kører enhed for dem, der har udviklet sig i deres uddannelse og er nu begyndt at besnovere over deres PBs.

Det udnytter den optiske pulsmåler til at tage VO2 Max-aflæsninger – som derefter bliver til indsigt i din helbredelse, effekten af hver session, og hvor meget belastning du lægger din krop igennem. Det har også lige fået PacePro-funktionen, som bruger GPS-data til at tempoløbe til de ønskede sluttider – selv under hensyntagen til bakker.

Den indbyggede understøttelse af musikafspiller fungerer meget på samme måde som andre Garmin-ure med musikfunktioner uden for styring af afspilning fra din telefon. Du kan overføre over din egen musik eller spillelister fra streamingtjenester som Spotify og Deezer til uret.

Derefter kan du parre nogle Bluetooth-hovedtelefoner og lade telefonen være. Du har nok til omkring 500 sange, hvilket ikke er så mange som de 945 kan holde (1.000 sange), men det bør stadig være nok for de fleste.

Batteriets levetid er omkring 7 dage, men hamre musikken funktioner vil bule det. Men hvis du bare gemme lyden til din træning, vil det gøre det gennem ugen. Det mangler betaling støtte og en højdemåler, men generelt er det en stor kører ur for alle, der har været på udkig efter disse musikfunktioner, også.

Søg efter dit ur