“Hvilken arm har man ur på?”

“Hvad koster et Rolex?”

“Hvilket ur skal jeg købe?”

Det kan være nogle af de spørgsmål man stiller sig selv i forbindelse med sit første ur køb. Vi vil i dette indlæg komme nærmere på de mest stillede spørgsmål og give vores bud på 3 gode starter ure.

For at komme lige til sagen:

“Hvilken arm har man ur på?”

De fleste bærer deres ur på venstre håndled. Men nej, et ur behøver ikke at bæres på det venstre håndled. Det højre håndled er lige så godt. Grunden til, at de fleste mennesker bærer deres ur på venstre håndled, er enkel: det er deres ikke-dominerende hånd. Det hele afhænger af, hvilken af ​​dine hænder, der er dominerende. Et ur kan være ubelejligt, når du skriver, og det kan lettere beskadiges, når du bruger det på din dominerende side. En masse venstrehåndede mennesker afværger deres ur til højre.

“Hvad koster et Rolex?”

Det er selvfølgelig et meget bredt spørgsmål og kan være svært hundrede procent at svare på. For det afhænger meget af hvad man er til og hvad ens budget er. Som udgangspunkt kan du få et Rolex vintage ur helt ned til 16.000 kr. og den øvre grænse er nærmest ubegrænset. Men hvis man skal have et nyt Rolex ur og man bare få efter at have et Rolex for at have et Rolex, kan det fås i prisklassen 45.000 kr. – 60.000 kr.

“Hvilket ur skal jeg købe?”

Igen så kan det selvfølgelig være svært at svare på. For vi har alle sammen meget forskellig smag inden for ure. Når man har budgettet til at investere i mere end bare et ur, så begynder de fleste at se efter ure der komplimenterer deres forskellige ‘outfits’. Men for rigtig mange der ser efter deres første ur, så leder man nok efter noget lidt mere klassisk. Vi giver her vores bedste bud på 3 flotte starter ure til under 2.000 kr.:

1. Fossil Grant FS5151

Et super sprødt herreur. Tasken er lavet af blå ionbelagt stål, og den blå urskive giver uret det unikke udseende. Urets funktioner inkluderer (blandt andre) en kronograf. 50 meters vandmodstand beskytter uret og gør det muligt at nedsænke det i vand i perioder, så det kan bruges til svømning og fiskeri. Det anbefales ikke til vandsport med stor indflydelse.

Specifikationer:
Urværk:
 Quartz
Urets diameter: 44 mm
Vandbeskyttelse: 50 m
Pris: 1.195 kr. – Førpris: 1.295 kr.

Køb dit nye Fossil ur her: Gå til butik

2. HUGO BOSS 1513726

 

Dette tidsløse Hugo Boss-ur har et urkasse af rustfrit stål med en diameter på 42 mm og er udstyret med en læderrem. Inde i uret ligger en kaliber, og uret har en mineralsk krystal. Uret er 3ATM. Dette betyder, at uret er vandtæt i stænk.

Specifikationer:
Urværk:
 Quartz
Urets diameter: 42 mm
Vand beskyttelse: 50 m
Pris: 1.395 kr. – Førpris: 1.695 kr.

Køb dit nye klassiske Hugo Boss ur her: Gå til butik

3. CASIO EDIFICE EFB-530D-7AVUER

Dette er et af Casios unikke herreure og en af vores absolutte favoritter. Kassemateriale er rustfrit stål, og sølvskiven giver uret det unikke udseende. Urets funktioner inkluderer (blandt andre) en kronograf og dato-funktion. Uret har en vandmodstand på op til 100 meter. Dette gør den velegnet til svømning, men ikke vandsport med høj effekt.

Specifikationer:
Urværk:
 Quartz
Urets diameter: 43 mm
Vandbeskyttelse: 100 m
Pris: 1.889 kr. – Førpris: 2.698 kr.

Køb dit nye lækre Cassio ur her: Gå til butik