Seiko ur

Seiko, en af de mest populære urmærker i verden. Seiko blev grundlagt af den japanske urmager Kintaro Hattori i 1881. Hattori begyndte at fremstille ure under navnet Seikosha, som kan oversættes til “Hus af Udsøgt Håndværk”, senere forkortet til Seiko betyder “udsøgt”, “minut”, eller “succes”. Siden da har Seiko Company fejret en række vigtige milepæle i teknologihistorien, herunder det første lommeur, det første multifunktions digital ur, den første alarmkronograf, det første lydoptagelsesur, det første edb-ur og senest det første ur, der nogensinde er designet til en rumvandring.

Om brandet

Seiko-mærket har været synonymt med præcisionskonstruktion i over et århundrede med en række førstegangsbegivenheder inklusive det første produktionskvartsur, kvartskronograf og kinetisk ur. Seiko producerer i dag en række nøjagtige, stilfulde ure til enhver lejlighed og opretholder det oprindelige ry for kvalitet og pålidelighed for mænd og kvinder. Faktisk har nøjagtigheden af ​​Seiko ført til, at mærket er de officielle tidtagere for forskellige professionelle sportsbegivenheder.

Seiko kollektionen har det ikoniske logo på tværs af en lang række designs, fra tykke maskuline automatiske ure til futuristiske teknologiske designs, slanke og delikate damebånd til funklende modestykker og meget mere. For et ur, der garanterer nøjagtighed til hverdagsbrug til et smukt, men alligevel praktisk arrangementstilbehør, vil Seikos attraktive design fuldende dit look uanset din personlige smag eller stil.

At kombinere pålidelighed og præcision med stil er anden natur for Seiko. Grundlagt i 1881 er brandets navn synonymt med kvalitet, og deres urkollektion indeholder en række forskellige design til mænd og kvinder i enhver smag. Herresortimentet inkluderer klassiske sølvstykker, der kan bæres hver dag, såvel som klumpede, soldrevne kronografer i slank sort eller endda færdig med en slående brun læderrem. For kvinder sidder fine, ubesværede designs i sølv sammen med mere slående stykker med tofarvet stål og guld samt mousserende diamantfinisher, der passer til deres ikoniske logo.

Partner:

Find et Seiko lige her

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”seiko” limit=”25″ columns=”5″ orderby=”date” order=”desc”][/fusion_woo_shortcodes]
Se alle ure fra SEIKO