Find top 5 herreure lige her!

Ure er noget af de mest interessante tilbehør til ens stil. Før i tiden havde man to valg: at bruge en mindre formue, eller købe et billigt og dårligt ur. Nu har tiderne ændret sig. Du kan i dag få gode herreure for mindre end 3.500 kr., så næsten alle kan købe noget lækkert til håndledet.
Vi har derfor fundet TOP 5 herreure til under 3.500 kr. til dig som søger noget lækkert til en mindre formue. Vi har prissammenlignet priserne online og derfor ser du her den billigste pris på selve uret! Se hvad du skal vælge lige her…

1: Tommy Hilfiger 1791559 – Pris: 1.425 kr (førpris: 1.795 kr)

Tommy Hilfiger 1791559

Hvis du kan lide ure hvor remmen er af metal, så er dette ur er udstyret med en smuk rem af farven guld/sølv. Uret er 46mm i diameter, dette ur er perfekt til mænd af mindre statur, da det ikke vil overmande din hånd eller gøre det til at ligne du er iført dit fars ur. Med fed og klassisk styling er dette ur et fremragende valg for manden på et budget på under 3.500 kr!

Køb uret her: Gå til butik

2: Pioneer – SÆT Sort Skive | Sølv – Sølv 3-Link / Sort Silicone – Pris: 2.019 kr (førpris: 2.244 kr)

Pioneer - SÆT Sort Skive | Sølv - Sølv 3-Link / Sort Silicone

Ikke alle har en endeløs mængde af kontanter til at falde på et dyrt ur. Hvis du er penge-bevidste, men ønsker noget high-end, så hvorfor ikke overveje Nordgreen Pioneer? Det er desuden et dansk mærke!

Uret er designet af danske Jakob Wagner, som er kendt for sine flotte designs hos verdenskendte Bang & Olufsen.

The Pioneer er Nordgreens tag på en kronograf – en hyldest til den danske tradition af “Science for Humanity”. Danskerne har ydet banebrydende indsats, når det gælder at bruge videnskabelige tiltag til at forbedre menneskeheden og har gjort det i mange generationer.

Skal dette være dit næste ur? Så kan du finde det lige her: Gå til butik

3: FOSSIL GRANT FS4735 – Pris: 995 kr (førpris: 1.095 kr)
FOSSIL GRANT FS4735

Dette flotte herreur fra Fossil tilbyder slanke romertal og delikate timeviser. Huset er rustfrit stål og er vandtæt til 50 meter. Remmen er lavet af smidig, blødt kalveskindlæder og bruger en spænde til lukning.

Selvfølgelig kommer dette ur også med den generøse 11-års garanti. Dette ur oser af klasse og er fantastisk til næsten enhver lejlighed i dit liv.

Du kan finde uret til den bedste pris her: Gå til butik

4: CITIZEN CHRONOGRAPH AN3620-01H – Pris: 1.145 kr (førpris: 1.495 kr)

CITIZEN CHRONOGRAPH AN3620-01H

Citizen Chronograph AN3620-01H er med sin mørkebrune læderrem og urkasse i rustfrit stål et rigtig lækkert herreur. Urskiven har 3 kronografer og er ligeledes udstyret med datovisning. Desuden er uret vandtæt til 100 meter, hvilket betyder, at du kan bruge uret, når du svømmer eller snorkler.

Smuk og utilitaristisk, dette er et godt ur til hverdagsbrug. Det er en af de bedste ure til mænd, der altid er på farten.

Hvis dette ur er lige dig, så kan du finde det billigst her: Gå til butik

5: FOSSIL MACHINE FS4656 – Pris: 1.195 kr (førpris: 1.395 kr)

FOSSIL MACHINE FS4656

Med dette ur fra Fossil får du et moderne herreur med brun læderrem og sort urskive med kronografer. Uret er vandtæt til 5 ATM, som svarer til et tryk på 50 meter. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade.

Dette ur er designet til den aktive mand. Den slidstærke rem kan modstå sved og olier uden problemer, og uret er vandtæt til 50 meter!

Uret er slidstærkt og kan bruges til alle hverdage, som altid kan forventes fra Fossil ure.

Køb dette super flotte ur her: Gå til butik


Hvad skal man vide, før man køber et ur

Valg af ure er en fuldtids hobby for nogle entusiaster, men du behøver ikke at være en horologist at finde en stor ur. Men der er stadig nogle vigtige funktioner, som hver ur-ejer-til-være bør overveje, før du foretager nogen køb.

Urets movement:

Et urs bevægelse refererer til urets faktiske funktion. De tre vigtigste ur bevægelser er automatisk, mekanisk og kvarts.
Automatiske ure hovedsagelig “oplade” sig selv med flytning af bærerens håndled, hvilket gør det til den mest ønskværdige og pålidelige bevægelse (bruges af store mærker som Rolex og Omega). Mekaniske ure kræver hånd-vikling (normalt hver par dage), og har set et comeback for nylig for deres vintage charme. Quartz, den mest almindelige bevægelse i dag, bruger et batteri, der skal udskiftes (typisk hvert år).

Mærket:

Et urs mærke er et kvalitetsstempel – eller mangel på samme. Mærket virkelig betyder noget, når du vælger det bedste ur, især når du leder efter overkommelige ure. Vi har valgt picks fra pålidelige kilder (for det meste schweiziske og japanske) for at sikre, at dit nye ur varer så længe som muligt uden vedligeholdelse.

Vand-modstand:

Selv hvis du ikke har planer om brusebad eller svømning med dit ur, er det altid en god idé at være beskyttet mod vandskader (siger, regn eller få skubbet i en pool). Generelt, hvis et ur har mindre end 50 meter vandmodstand, er det kun pålidelig mod regn og lejlighedsvis stænk. Over 50 meter vandmodstand er sikkert til svømning, og over 100 meter er dykning-klar.

Krystal:

‘Krystal’ på et ur refererer til skiven dækning. Safir (eller syntetisk safir) er næsten ridsefast og blænding-reducerende, hvilket gør det til den mest ønskværdige ur krystal. Billigere ure bruge en mineralsk krystal (specielt behandlet glas) eller en akryl krystal, der ligner plast.

Stil:

Det kan være fristende at vælge et ur, bare fordi det ser cool på egen hånd, men det bør også arbejde med din personlige stil. Sørg for at vurdere dit eget udseende og overveje, hvor godt et ur vil opgradere din stil.