Herreure

Hvis du er på udkig efter et flot og elegant herreur, så kan du igennem WatchPrices.dk finde det fra de mest kendte brands lige nu. Vi har et stort udvalg af ure og så sammenligner vi med vores forskellige partner, så du kan vælge den helt rigtige pris. Her på siden med dameure kan du finde de nyeste og mest populære herreure i Danmark lige nu. Vores udvalg vil hele tiden blive større og større, du vil derfor kunne se forandringer hele tiden.

Vælg dit herreur

Et herreur er ofte større I designet end dameure og designet er oftest med lige linjer og dæmpet farver. Ved dameuren er der ofte diamanter og andre former for sten. Herreurene har typisk en størrelse mellem 38mm til 45mm, men det svinger meget med tiden. I 50erne og 60erne var en typisk størrelse på et herre-ur 36mm, hvor nu om dage kan de størrelser komme i dameure.

I forhold til størrelsen, så er en anden ting vigtig når man køber et herre ur. Hvilket ur man har brug for eller hvad man skal bruge uret til. Hvis du er på udkig efter en hverdags ur, så er et sports ur et meget godt valg. Dette skyldes at uret er utrolig holdbar og kan modstå en masse modstand. Du vil ikke skulle tænke på vind og vejr, da de fleste sports ure både vandtæt og lavet af materialer som kan modstå en masse. Udover disse sports ure, så er dykkerure begyndt at blive meget populært. Dette skyldes urets utrolig mange features og urets holdbarhed. Disse er blandt nogle af de utrolige populære herreure som findes i danmark. Hos WatchPrices vil vi gøre vores bedste for, at få så mange forskellige ure på vores side som muligt. Vi vil hjælpe dig med finde dit næste herreur.

Udover alle disse herreure så kan dit ur også være en god investering. Mange køber herreure som en investering og dette skylde at prisen på nogle af de mest populærere herreure stiger hele tiden i prisen. Ure som er en god investering kunne være ure som Rolex, Omega, Breitling etc. Dette skyldes at prise for et brugt ur ikke falder så hurtigt som det ville ved ur til 500kr.

Ønsker du et nyt herreur?

Se vores fantastiske udvalg af herreure. Vi har kvalitetsmodeller i en række forskellige stilarter og designs, der passer til alle. Uanset om du leder efter noget smart og sofistikeret, du kan bære på arbejde, noget holdbart og praktisk, der ledsager dig, mens du altid er på farten, eller måske vil du have noget, der kan følge med dig, mens du er i gymnastiksalen eller svømmer.

Tidløse herreure

Vi har en række luksusdesignermærker i vores urkollektion – inklusive stilfulde modeller, der passer til alle budgetter. Hvorfor ikke kigge på vores Casio ure? De er bygget til tidløs og kan bæres med ethvert outfit, så uanset om du klæder dig ud og bliver formel eller holder det afslappet, er de en alsidig mulighed. Vores MVMT-ure er et godt valg, hvis du foretrækker en analog skærm kombineret med et slankt strømlinet design.

Vandtætte herreure

For dem, der fører aktiv livsstil, hvad enten det er ekstrem vandsport, der kræver 200 m modstand, svømningssikre ure til lejlighedsvis dukkert i poolen, til stænktætte ure til svedige gymnastikfanatikere. Gennemse vores fantastiske udvalg for at finde forskellige niveauer af vandmodstand, der passer til din livsstil og dine behov.

Valg af den perfekte rem til dit herreur

Alternativt kan du tjekke vores Accurist herreure for klassisk stil, der ser godt ud, når de er parret med et smart outfit; gå efter et rustfrit stål armbåndsur vil være det perfekte supplement til dine arbejdsdragter eller formelle slid. Vores Hugo Boss ure til mænd er et andet godt valg, når det kommer til designstil; selvom du vælger en mere afslappet stofrem, kan du ikke undlade at se skarp ud, når du har en af ​​disse på dit håndled. Der er nogle usagte regler ifølge urdesignere og eksperter; når det kommer til urremme, er de grundlæggende regler: sorte læderremme er til formel slid, metalremme er ideelle til kontoret, og en kronografrem skal reserveres til weekenden. Men hvem siger, at du ikke kan krysse af på dit eget ur og bære dit yndlingsstykke, hvor og når du vil., Vi siger, hvis du elsker det, flagre det!

Smartwatches til mænd

Vil du have noget, der gør det hele? Overvej et af vores smartwatches. Et smart ur giver dig mulighed for at gøre så meget mere end bare fortælle tiden. Du kan holde styr på dit helbred ved at overvåge din puls, træning og nogle højteknologiske smarte ure giver dig mulighed for at holde kontakten ved at modtage sms'er og meddelelser om sociale medier. Et Apple Watch er et glimrende valg, selv med en indbygget GPS til rutekortfunktioner. Shopping for hele familien? Se vores damerure for stilarter, der forbedrer din stil, uanset om du leder efter et sofistikeret armbåndsur eller en stilfuld læderremstil. Børneure er farverige, hjælper dem med at lære at fortælle tiden og hjælper med at holde alle stilfuldt punktlige.

Go to Top