Smartwatch

Smartwatches har udviklet sig massivt i de seneste år og er bestemt kommet langt siden det første i 1972. Hvad der engang var en sej gadget, der ikke gjorde en masse nyttige ting, er blevet et must have tilbehør, der virkelig kan gøre din dag lettere og forbedre livskvaliteten.

Find dit smartwatch lige her

Find dit smartwatch her

Et smartwatch til en pulsmåler er en fantastisk gadget til at hjælpe med dine fitnessmål. Hold styr på dine fremskridt, og udfordre dig selv, når du føler, at tiden er inde. Et GPS-smartur hjælper dig også i dine fitnessaktiviteter ved at give nøjagtige oplysninger om hastighed og afstand og giver dig mulighed for at gemme og spore disse oplysninger.

Apple Watch har længe været førende inden for smarte ure, og den nyeste Apple Watch Series 6 måler endda dit blodige iltniveau. De nye Apple-ure inkluderer funktioner, der hjælper med at forbedre dit velbefindende, herunder meddelelser om lav og høj puls, der kan hjælpe dig med at advare dig om problemer som stress og andre forhold. Det inkluderer også detektering af fald, så hvis du løber tør og vælter, vil uret bede dig om at se, om du har brug for nødhjælp og kan forbinde dig til en hjælpelinje. Du kan tildele metrics til træning, og uret hjælper med at spore dine fremskridt og giver inspiration og rådgivning. Derudover kan du besvare opkald og svare på tekster direkte fra uret, og uret er kompatibelt med AirPods. Og det fortæller også tiden.

Android-smarte ure tilbyder et alternativ til dem, der ikke er låst inde i Apple-økosystemet. Samsungs smarte ure kommer i forskellige designs baseret på dine behov. Galaxy Fit E Smart Watch er designet med løbere og wellness-fans i tankerne. Bygget til hårdt amerikansk militær arbejde er det et ur, der kan gå med dig, uanset hvor stien fører dig, selv under vandet, da det er vandtæt til 50 meter. Det sporer din aktivitet og træning, så du kan overvåge dine fremskridt. Og det logger også din søvn og lader dig spore kalorier, når du spiser, hvilket hjælper dig med at blive bedre og sundere. Det vigtigste Galaxy Smart Watch har lignende funktioner, men meget mere, inklusive Samsung Pay-facilitet, så du kan bruge den til at betale i butikker og caféer og apps som Spotify, så du kan streame musik uden din telefon.

Garmin smartwatch er en anden populær mulighed for at spore mål og fitness-metrics, uploade til Garmin Connect, forblive forbundet socialt, se træningsprogrammer, kontaktløse betalinger og meget mere. Med Vivoactive 3 kan du endda gemme og lytte til musik via Bluetooth.

Vi har også fossile smarte ure til dem, der kan lide et mere traditionelt ur, Huawei smartewatch, der giver Apple og Samsung et løb for deres penge med hensyn til funktioner og Skagen smart ure, som er smukt minimale i deres design. Og mestrene for fitness tracker-verdenen, Fitbit, har også gode smarte urmuligheder i Fitbit Ionic og Fitbit Versa.

Go to Top