Herreure til over 10.000 kr.

Vi har fundet et udvalg af ure til en pris på over 10.000 kr. – Du kan her finde det ur som du ønsker dig og få det til en rigtig god pris! Vi hjælper dig gerne, hvis dit ønskede ur ikke er iblandt vores udvalg.

Vælg dit herreur til over 10.000 kr.

Et herreur er ofte større I designet end dameure og designet er oftest med lige linjer og dæmpet farver. Ved dameuren er der ofte diamanter og andre former for sten. Herreurene har typisk en størrelse mellem 38mm til 45mm, men det svinger meget med tiden. I 50erne og 60erne var en typisk størrelse på et herre-ur 36mm, hvor nu om dage kan de størrelser komme i dameure.

I forhold til størrelsen, så er en anden ting vigtig når man køber et herre ur. Hvilket ur man har brug for eller hvad man skal bruge uret til. Hvis du er på udkig efter en hverdags ur, så er et sports ur et meget godt valg. Dette skyldes at uret er utrolig holdbar og kan modstå en masse modstand. Du vil ikke skulle tænke på vind og vejr, da de fleste sports ure både vandtæt og lavet af materialer som kan modstå en masse. Udover disse sports ure, så er dykkerure begyndt at blive meget populært. Dette skyldes urets utrolig mange features og urets holdbarhed. Disse er blandt nogle af de utrolige populære herreure som findes i danmark. Hos WatchPrices vil vi gøre vores bedste for, at få så mange forskellige ure på vores side som muligt. Vi vil hjælpe dig med finde dit næste herreur.

Udover alle disse herreure så kan dit ur også være en god investering. Mange køber herreure som en investering og dette skylde at prisen på nogle af de mest populærere herreure stiger hele tiden i prisen. Ure som er en god investering kunne være ure som Rolex, Omega, Breitling etc. Dette skyldes at prise for et brugt ur ikke falder så hurtigt som det ville ved ur til 500kr.

Go to Top